Gazeteci Şimşek, “Ani bir yumrukla oturduğum sandalyeden yere düştüm sonra tekmelere maruz kaldım... Çorum Beltaş A.Ş'nin locasına misafir olarak gelmiştim. Darp edildim!...”

Milli Eğitim Bakanlığı kararnamesi ile Çorum’a atanan ve burada 6 ay görev yapmasına müsaade edilen Ömer Yılmaz’ın yerine Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Çorumlu İl müdürünün tutuklanmasına atıf yaparak, bir takım gazetecilerle birlikte organize bir şekilde hareket ederek Ömer Yılmaz’ı kentten gönderenlere “Ömer Yılmaz‘la helalleşin derim ben” şeklinde bir yazı kaleme almıştı. Bu yazıdan sonra saldırıya uğradı…

Şimşek, yazının kaleme alınmasının hemen ardından Çorumspor’un maçına gittiği bir sırada bir takım kişi/kişiler tarafından darp edildiği anı ve darp görüntülerini sosyal medyasından paylaştı.

Çorum’da kısa süre görev yapmasına rağmen ilde halen öğretmenlerin sevgiyle konuştuğu Ömer Yılmaz, Çorum’dan sonra Isparta il milli eğitim müdürlüğüne atanmış, burada birçok projeye imza atarak bir eğitim derneği tarafından “Yılın İl Milli Eğitim Müdürü” ödülüne layık görülmüştü. Isparta’da 17 ay görev yaptıktan sonra ani bir kararla il müdürlüğü görevinden istifa etmişti.

(Memurdavalari.com)