Milli Eğitim Bakanlığı  Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK kalp krizi geçirdi. Çelik, Pazartesi günü evinde rahatsızlanmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı.

Anjiyo yapılan ve stent takılan Çelik'in tedavisi Ankara Şehir Hastanesinde yoğun bakımda devam ediyor.

 

Fehmi Rasim ÇELİK kimdir?

Fehmi Rasim Çelik, 1 Temmuz 1958 yılında Rize'nin Güneysu ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Rize'de tamamlayan Çelik, 1976 yılında İstanbul Pertevniyal Lisesinden mezun olmuştur.

1976-77 yıllarında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıfta öğrenim gördükten sonra lisans eğitimini 1977-1981 yılları arasında Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümlerinde tamamlamıştır. Zonguldak Kurucaşile Demirci İlkokulunda mesleğe adım atan Fehmi Rasim Çelik; okul ve kurumlarda öğretmenlik ve yöneticilik yapmasının ardından Rize ili Ceza ve Tevkif Evleri İzleme Kurulu Başkanlığı, Rize İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Manisa İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Millî Eğitim Bakanlığı Müşavirliği görevlerini ifa etmiştir. 28 Nisan 2014 tarihinde başladığı Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevinden sonra MEB Personel Genel Müdürlüğüne atandı. Fehmi Rasim Çelik evli ve 4 çocuk babasıdır.