Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından öğretim programlarıyla uyumlu, etkileşimli, dijital eğitsel içeriklerin üretimine yönelik çalışmalar yürütülmektedir.

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından öğretim programlarıyla uyumlu, etkileşimli, dijital eğitsel içeriklerin üretimine yönelik çalışmalar yürütülmektedir. Bu bağlamda içerik üretim çalışmalarında görev almak üzere uzaktan çalışma yöntemi ile öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır. 

Bu bağlamda içerik üretim çalışmalarında görev almak üzere uzaktan çalışma yöntemi ile öğretmen görevlendirmesi yapılacak olup çalışacakları alanlar ile bu alanlar ait aranan şartlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Genel ve özel şartları taşıyan adayların https://basvuru.eba.gov.tr adresi üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir. Elden veya e-posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvurular, 29 Aralık 2023 - 12 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacaktır.

Genel Şartlar
a) Öğretmenlikte en az beş yıllık hizmeti bulunmak,
b) Okul ve kurumlarda yönetici pozisyonunda ve Bilim Sanat Merkezlerinde öğretmen olmamak,
c) Öncelikli olarak norm fazlası öğretmen olmak,
d) Görevlendirmelerin uzaktan görevlendirme yöntemiyle yapılacaktır. Uzaktan çalışabilecek bilgi, tecrübe ve yeterliliğe sahip olmak,
e) Ekip çalışmasına yatkın, motivasyonu yüksek, insan ilişkilerinde güçlü, planlama ve zaman yönetimi konusunda becerikli, araştırmacı ve dijital teknolojiler alanındaki yenilikleri takip etmek,
f) MS Office programlarını iyi derecede kullanabilmek.
g) Dijital teknolojiler alanındaki yenilikleri takip etmek.

 

Ek Ders Ücretleri ve Görevlendirme:
Uzaktan görevlendirilecek öğretmenler, haftalık 18 saat ek ders ücreti alacaktır.
Görevlendirme onayları 6 aylık dönemler halinde alınmakta olup görevlendirme uzatmaları Genel Müdürlüğümüzce iş koşullarına bağlı olarak yapılacaktır.


Başvuru Yeri ve Süresi:
Genel ve özel şartları taşıyan adayların https://basvuru.eba.gov.tr adresi üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir. Elden veya e-posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
Başvurular, 29 Aralık 2023 – 12 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacaktır.


Değerlendirme:
Başvurular sonrası öğretmenler tarafından sisteme girilen veriler üzerinden ön değerlendirme yapılacak olup, nihai karar yüz yüze/çevrimiçi yapılacak görüşmeler neticesinde verilecektir. Yüz yüze / çevrimiçi yapılacak görüşmelere davet edilecek öğretmenlere 19 Ocak 2024 tarihinden itibaren eposta ile geri bildirimde bulunulacaktır.


Soru/Görüş:
Başvurular ile ilgili soru ve görüşlerinizi basvuru@eba.gov.tr adresine iletebilirsiniz.

Guncelegitim.com