KYK Oda Değiştirme Dilekçesi Örneği Nasıldır? KYK, yükseköğrenim gören öğrencilere barınma imkânı sağlayan bir kurumdur. KYK yurtlarında kalan öğrenciler, çeşitli sebeplerle odalarını değiştirmek isteyebilirler. Bu durumda, KYK oda değiştirme dilekçesi yazarak başvuru yapmaları gerekir.

KYK oda değiştirme dilekçesi, yurt müdürlüğüne hitaben yazılan resmi bir belgedir. Dilekçede, öğrencinin adı, soyadı, okulu, bölümü, yurt adı, oda numarası ve iletişim bilgileri yer almalıdır. Ayrıca, oda değiştirmek isteme nedeni ve tercih ettiği üç alternatif oda numarası da belirtilmelidir. Dilekçenin sonunda, öğrencinin imzası ve tarihi olmalıdır.

KYK oda değiştirme dilekçesi örneği aşağıdaki gibidir:

(Yazılacak Okul) Yurt Müdürlüğüne

Ben, Ali Veli, Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Şahinbey KYK Yurdu’nda 312 numaralı odada kalmaktayım. Telefon numaram: 0(555) 555 55 55.

Odamın çok kalabalık olması, odada uygun çalışma ortamının sağlanamaması ve odadaki arkadaşlarımın uyku düzenlerinin bana uymaması nedeniyle oda değiştirmek istiyorum.

Tercih ettiğim oda numaraları şunlardır:

  • 215
  • 317
  • 412

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Ali Veli (İsim Soyisim)

xx/xx/xxxx ( Tarih İmza)

Kaynak: https://www.okurdan.com/kyk-oda-degistirme-dilekce-ornegi/