Öğrenciler kantin, kırtasiye, yemekhane, havuz vb. gibi alanlarda tek kart ile harcama yapmalarına sağlamaktadır. Ön yüklemeli akıllı kart için günlük harcama limiti belirlenebilir, Veli paneli aracılığıyla velileriniz bu limiti online belirleyebilir, öğrencinin satın almasının istenmediği ürünler için satış kısıtlaması yapılabilir, harcama detayları görüntülenebilir ve online kredi kartı ile akıllı karta yükleme yapabilir.

İmza Kantin ve Kolejler için Ön muhasebe Programını Neden Tercih etmelisiniz?

- Özel Kolejler ve Okullar için yapıldı

- Kurulum Yapıyoruz, Eğitim Veriyoruz ve 1 yıl boyunca hizmet veriyoruz.

- Herşeyi kontrol altına alacak velilerin gönül rahatlığı ile öğrencilerinin beslendiğinden emin olacak ve işletmelerimiz satış öncesi karta para yüklendiği için harcama garantisi almış olacak ve işine odaklanacaktır.

- Ücretsiz Programın demosunu talep edebilir, inceleme ve değerlendirme sonrasında karar verebilirsiniz.

- Sizde hemen uygun fiyatlardan yararlanın.

- Okullar açılmadan sisteminizin aktif olması için acele edin...

İmza Kantin Kartlı Satış Sistemi öğrencilerin ailelerine kolaylıkları;

- Ailesi tarafından belirlenen günlük harcama limiti belirleyebilmekte,

- Veliler çocuklarının satın almasını istemediği ve/veya alerjisi olan ürünleri belirterek satışını engelleyebilir,

- Veliler çocuklarına nakit para vermek zorunda kalmayacağı için zararlı alışkanlıklar(sigara,uyuşturucu vb.) edinmesini engellemeye yardımcı olur.

- Veliler için geliştirdiğimiz mobil uyumlu web uygulaması sayesinde velilerimiz öğrencilerin günlük harcama limitini belirleyebilmekte, satın almasını istemediği ürünlerin satışını engelleyebilmekte, harcama detaylarını dakikası ve saniyesine kadar hangi personel tarafından yapıldığı bilgisine ulaşabilmektedir.

- Veliler Online uygulamamız ile öğrencinin kart bakiyesini istediği zaman istediği yerden görebilmekte ve Online Kredi Kartı ile öğrenci kantin kartına yükleme yapabilmektedir.