Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre olay kaza değil, sürücü bilerek köpeklerin üzerine aracını sürüyor. Hayvanseverler suç duyurusunda bulunurken, veliler ise 'böyle merhametsiz bir öğretmene çocuklarını emanet edemeyeceklerini belirterek İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvurdu.
 
 Adana Seyhan‘da bulunan bir ilköğretim okulunda öğretmen olan F.D., yolda annelerinin emzirdiği yavru köpeklerin üzerine araba sürdü. Arabanın altında sürüklediği yavru köpeklerin 2’si annelerinin yanı başında öldü. Söz konusu kadın öğretmen hakkında vatandaş öfkesini sosyal medya üzerinden dile getirdi.
 
VAHŞET GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
 
 O anlara çevredeki vatandaşlar canlı canlı şahit olurken, bölgedeki güvenlik kameraları da vahşet anını kayda aldı. Yavruları ölen köpeğin ise günlerdir ağlayıp inleyerek sokakta dolaştığı öğrenildi. 
  
“ÇOCUKLARIMIZI EMANET EDİYORUZ”
 
Cani öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunmak için vatandaş dilekçe imzalama kararı aldı. Halk bu korkunç olaya tepki gösterirken, veliler çocuklarını emanet ettikleri bir eğitimcinin zulmüne sessiz kalmadı. Şahsın görevden uzaklaştırılması için talepte bulundu. Adana Valiliği ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın olayla ilgili derhal harekete geçmesi talep edildi. 
 
HAYVANSEVERLER HAREKETE GEÇTİ
 
Hayvan hakları savunucuları ve hayvanseverler konuyla ilgili harekete geçti. Adana başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok yerinde F.D isimli kadın öğretmenin gereken cezayı alması için çalışmalar başlatıldı. Şahsın bir eğitimci olması, devlet kurumunda çalışması ve şiddete meyilli bir karakterde olması nedeniyle olayın derhal sonuçlandırılması istendi.