Katılım Koşulları:

* Kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle İzmir Funtastic Akvaryum’un izmir.funtasticaquariums.com adresli web sitesinden kayıt yaptırılması ve yapılan kayıt ardından akvaryuma gidildiğinde gişede öğretmen kartı ibraz edilmesi gerekmektedir.
* Özel okul ve kreş öğretmenleri kurumlarından görevlendirme yazısı ile aynı haktan faydalanabilirler.
* Emekli öğretmenler de kampanyadan yararlanabilirler.
* Bedelsiz giriş hakkı bir başkasına devredilemez ve yalnızca 16 – 24 Kasım 2019 tarih aralığında geçerlidir.
* Kampanya sadece akvaryum giriş bileti için geçerli olup akvaryum içerisindeki diğer satış noktalarını kapsamaz.
* Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.


Başkan Böcek’ten öğretmenlere jest

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’da görev yapan öğretmenleri unutmayarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi olarak bu anlamlı günde Tünektepe Teleferik seferini ücretsiz yaptı. 

Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl yerli ve yabancı on binlerce kişiye hizmet veren Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere kapılarını ücretsiz açıyor. Öğretmen kimlik kartını ibraz eden tüm öğretmenler 24 Kasım Pazar günü saat

09.00 – 18.00 saatleri arasında teleferikten ücretsiz faydalanabilecek.

24 KASIM JESTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ANET A.Ş. tarafından işletilen Tünektepe Teleferik seferini ücretsiz yaptı. Böylece Antalya’da görev yapan tüm öğretmenler bu özel ve anlamlı günde 605 rakımlı Tünektepe’ye çıkarak eşsiz Antalya manzarası eşliğinde unutulmaz bir gün yaşayacak.

ÖĞRETMENLERİMİZİ MİSAFİR EDECEĞİZ

Öğretmenlerin bu özel günlerinde küçük de olsa bir sürpriz yapmak istediklerini ifade eden, Başkan Muhittin Böcek, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler yeni nesiller sizlerin eseri olacaktır” sözünde de ifade ettiği gibi öğretmenlerimiz, sadece bugünün değil, geleceğin de mimarlarıdır. Bizler de onlara olan vefa borcumuzu ödemek, saygımızı ifade etmek ve güzel bir gün geçirmeleri için sosyal tesisimizde misafir etmek istiyoruz. Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.