Ocak 2016 ikinci el ticari araçlarda en çok satan ve aranan modeller

En çok arama yapılan sahibinden satılık araçlarda Renault, Ford ve Fiat’ı, BMW ve Tofaş izledi. Volkswagen’in emisyon skandalı sonrası yaşadığı düşüş hala etkisini koruyor, VW en çok aranan markalar listemizin 9. sırasında yer alabildi. İkinci elde en çok satışa sunulan markalar sıralamasında da Volkswagen Ocak ayında ikinci sırada yer aldı. Yani şu sıralar ikinci el Volkswagen fiyatlarının normalden daha makul seviyelerde olma şansının yüksek olduğu söylenebilir.

2016 Ocak ayında en çok aranan ve satışa sunulan ikinci el araç modelleri ise şu şekilde:  ocak 2016 en çok satan ve aranan ikinci el arabalar

Ticari araçlarda Fiat ve Ford hem en çok aranan hem de en çok satışa sunulan markalar arasında ilk sıraları koruyorlar. Ticari araçlarda da Volkswagen‘in aramalarda daha gerilerde olduğunu, satışa sunulan markalarda ise gücünü koruduğunu görüyoruz.

2016 Ocak ayında en çok aranan ve satışa sunulan ikinci el ticari araç modelleri ise şöyle:

ocak 2016 en çok aranan ticari araç modelleri treport

İkinci el ticari araçlarda sürpriz modeller

Ocak ayında ikinci el ticari araçlarda en sürpriz çıkışı Citroen Berlingo yaptı. Citroen Berlingo ve Mercedes Vito, ikinci el Fiat ve Ford ticari araç modellerini aramalarda solladılar.