Osmaniye Düziçi İlçesinde bulunan İrfanlı İlkokulda ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan  Ana sınıfı öğretmeni Neslihan K.  ve İngilizce Öğretmeni Pınar K ile tartışan iki veli paspas sapıyla öğretmenlere saldırdı. Darp raporu alan öğretmenler şahıslardan şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken İlçe Belediye Başkanı Alper Öner öğretmenlere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde, bir öğrenci velisi tarafından, iki kadın öğretmen darp edildi. Polis, öğrenci velisini gözaltına aldı.Olay ilçe merkezinde bulunan İrfanlı Ortaokulu'na meydana geldi. Öğrenci velileri Ç.İ. ve C.İ, geldikleri okulda anasınıfı öğretmeni Neslihan K. ve İngilizce öğretmeni Pınar K. ile konuşmaya başladı. Bir süre sonra öğrenci velileri ve öğretmenler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle, öğrenci velilerinden C.İ, paspas sapıyla iki kadın öğretmeni darp etti. Hastaneye giderek darp raporu alan öğretmenler, şüpheli saldırgan C.İ'den şikayetçi oldu. Polis tarafından yakalanan C.İ. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Osmaniye Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mahmut Kahraman'da, yazılı bir açıklama yaparak saldırıyı kınadığını belirtti. Mahmut Kahraman, "Düziçi İlçemiz İrfanlı Ortaokulunda iki bayan meslektaşımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, yeni olayların yaşanmaması için caydırıcı nitelikte bir yasal düzenleme yapılması talebimizi bir daha dile getiriyor.Meslektaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz." dedi. Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner'de okulda şiddete maruz kalan öğretmenleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaynak: basakgazetesi.com