AKADEMİK İNGİLİZCE

 

 İngilizcenin en çok ihtiyacımız olduğu alanlardan biri ise eğitimdir. Öyle ki şu an dünya üzerindeki bütün üniversiteler İngilizce eğitim üzerine kariyer planlamaları yapmaktadırlar. Ülkemizde de her geçen gün artan üniversite sayılarına paralel olarak İngilizcenin önemi de aynı oranda artmaktadır.

 

 Özellikle yüksek lisans ve doktora yapmak isteyen öğrencilerin muhakkak yüksek seviyede İngilizce bilmeleri şarttır. Biz de Osmanbey ingilizce kursu olarak kurumumuzda özellikle öğrencilere yönelik eğitim planlamaları yapmaktayız. Öğrencilerimizi yabancı dil sınavlarına en hızlı şekilde hazırlayabilmek için hızlandırılmış İngilizce eğitimleri vermekteyiz. Özellikle İngiltere'den getirdiğimiz alanında uzun zamandır çok büyük başarılara imza atan hocalarımız ile gençlerimizi en iyi şekilde ve en doğru biçimde mesleki kariyerlerine hazırlıyoruz.

 

 EĞİTİM SİSTEMİMİZ

 

 İngilizce eğitimlerimizi verirken en çok önem verdiğimiz şey kişisel yeteneklere göre ayrı ayrı gruplara ayırarak eğitimler vermektir. Bazı insanlar ingilizceyi çok hızlı anlayıp öğrenirken bazıları için bu dil öğrenme işlemi daha uzun sürebilmektedir. Bu nedenle kişileri doğru sınıflandırarak en etkili biçimde eğitim almalarını sağlamak bizim gibi alanında uzman İngilizce kursu veren kurumların temel prensibi olmalıdır.

 Her yaştan kategorideki öğrenciler için eğitimlerimiz bulunmaktadır.