Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi
Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi
Diğer Sayfalar
ÖĞRETMEN

Ferhat Öğretmen genç yaşta Koronavirüs'ten hayatını kaybetti

Samsun'da görev yapan Genç öğretmen Ferhat Olgun, yakalandığı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Ferhat Öğretmen genç yaşta Koronavirüs'ten hayatını kaybetti
Paylaş:

Ferhat öğretmenin eşi Göknur Olgun'un Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşire olarak görev yaptığı bildirilirken, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı sosyal medya üzerinden hayatını kaybeden öğretmen için başsağlığı mesajı paylaştı.

Vali Dağlı'nın paylaşımı şöyle:

Koronavirüs nedeniyle vefat eden, Çarşamba Bulutoğlu Anadolu Lisesi Matematik Öğretmenimiz Ferhat Olgun'a Allah'tan rahmet, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli hemşiremiz olan eşi Göknur Olgun'a, ailesine ve öğrencilerine sabırlar dilerim.

Eğitim camiamızın başı sağ olsun.

Bu haber Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÖĞRETMEN Haberleri

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Öğretmenlere 2 oturum yeni sınav görevi

Akışın sonuna geldiniz.