GUNCELEGITIM.COM’U ARTIK WHATSAPP KANALLARI ÜZERİNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de aktif edilen 'WhatsApp Kanalları'na Türkiye'nin en etkin haber sitesi olan Güncel Eğitim de dahil oldu.

Güncel Eğitim Haber Sitemiz 18 yıldır eğitimin paydaşları olan öğretmen, öğrenci ve velileri güncel eğitim konularında doğru bilgilendirmek. Onlara Milli Eğitim Bakanlığı duyuruları, rehberlik, atamalar, sınavlar, sendikaların faaliyetleri konusunda doğru, nitelikli ve hızlı içerikler sunmayı, gerekli materyal ve dosya desteği vermeyi aynı zamanda eğitim çalışanlarının mesleki gelişimine destek sağlamayı ve özlük-hukuk konularında yardımcı olmayı amaç edinmiştir.

En köklü olduğu kadar, bu çabasından dolayı eğitimcilerin gözünde en güvenilir, en düzeyli ve en uzun ömürlü eğitim platformu olmayı başarmıştır.

WhatsApp'ta Güncel Eğitim kanalını takip etmek için TIKLAYINIZ


WhatsApp, kullanıcıların güncel konuları takip etmelerini sağlayacak olan "Kanallar" özelliğini Türkiye'de kullanıma açtı. Kullanıcılar artık ilgi alanlarına göre beğendikleri WhatsApp kanallarını takip edip anlık olarak durum güncellemeleri alabilecek.

Kullanıcılar ayrıca eğitim gündeme dair son dakika haberlerine ve özgün içeriklere tıklayarak anlık olarak Güncel Eğitim'nin WhatsApp kanalında bulabilecek.

WhatsApp'ta Güncel Eğitim kanalını takip etmek için TIKLAYINIZ