2. dönem DYK kurslarının açılması için hazırlıklar sürerken öğretmen başvurularının alındığı süreçteyiz. Bu sürecin ardından öğrenci başvuruları ve sınıf tanımlama işlemleri yapılacak.

2. dönem Destekleme ve Yetiştirme Kursu açmak isteyen kurumların başvuru süresi içerisinde kurs merkezi başvurusu yapmaları gerekmekteydi. Ancak çeşitli sebeplerle DYK kurs merkezi başvurusu yapamayan okullar olduğu bilgisini alan Bakanlık 09.02.1017 tarihinde kurs merkezi başvuru sayfasını kısa bir süreliğine açacağını duyurdu.

 Bakanlık'tan il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderilen bilgi mesajında "2016-2017 eğitim öğretim yılı 2. dönem Destekleme ve Yetiştirme Kursları, kurs merkezi başvurusu yapamayan kurumlar için Kurs Merkezi Başvuru Ekranı 09.02.2017 Perşembe günü 09:00 - 10:00 saatleri arasında açılacaktır." denildi.

 DYK kursu açmak isteyen ve başvuru yapamayan okullar için bu duyuru önem arz etmektedir. Yarın belirlenen saatler arasına da başvuru yapmayan okullar, 2. dönem Destekleme ve Yetiştirme Kursu açamayacaklardır.

Kamusalhaberler