Sakarya'da sınıf öğretmenliği yapan Yalçın Demir, bir süre önce yakalandığı korona nedeniyle kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
44 Taşındaki Yalçın öğretmenin ölümü tüm eğitim camiasını büyük bir yasa boğdu

Yalçın Demir, testinin pozitif çıkmasının ardından korona tedavisi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.  Yalçın Demir’in cenazesinin bugün kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

 

Adıyaman'da sınıf öğretmenliği yapan Ayşe Demir, bir süre önce yakalandığı korona nedeniyle hayatını kaybetti.

2 Çocuk annesi olan Ayşe öğretmen, aşı olmadan yüz yüze eğitime devam etmişti.Ayşe öğretmenin vefat haberini alan yakınları ve öğrencileri büyük üzüntü yaşadılar.

 

 

Denizli’nin Çivril ilçesinde uzun yıllar boyunca öğretmenlik ve idarecilik yapan Celal Kocabaş, yakalandığı koronavirüsle olan mücadelesini kaybetti. 2 çocuk babası olduğu bildirilen emekli eğitimci, Afyonkarahisar'da son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verilecek.

Emekli olmadan önce de Kadir Kameroğlu İlkokulunda müdür olarak atanan Celal Kocabaş hayatını kaybetti. Emekli olmasının ardından memleketi Afyonkarahisar’a yerleşen Celal Kocabaş Korona Virüs tedavisi görüyordu.  Celal Kocabaş iki çocuk babasıydı.

 

Malatya’da 16 yıllık eğitimci Adil Bayram, yakalandığı Koronavirüs hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde görev yapan evli ve 2 çocuk babası Adil Bayram , yakalandığı Koronavirüs hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi.

48 yaşındaki Adil Bayram, Malatya'da imam hatip liselerinde ve idareci olarak çalıştı. Eşi de öğretmen olan Bayram’ın cenazesi şehir mezarlığında toprağa verildi.

Hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizin yakınlarına baş sağlığı diliyoruz