Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi
Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi
Diğer Sayfalar
GÜNCEL EĞİTİM

Doğduklarına Pişmanlar

İstanbul Üniversitesi'nin yaptığı araştırmaya göre öğrencilerin yüzde 59’u 2000’lerden sonra doğmuş olmaktan memnun değil, yüzde 24.6’sı kararsız yüzde 16.5 gibi küçük bir grup ise memnun olduğunu söylüyor.

Doğduklarına Pişmanlar
Paylaş:

İstanbul Üniversitesi, Kovid-19’un eğitim üzerindeki etkilerine yönelik bir araştırma gerçekleştirdi. İktisat Fakültesi’nde kayıtlı tüm bölümlerdeki örgün eğitim öğrencilerine yöneltilen sorular kapsamında yapılan araştırmaya göre, öğrencilerin yüzde 48.3’ü Kovid-19’a yakalanma endişesi duyuyor. Yüzde 81’i pandemi kurallarına uyduğunu söylerken yüzde 10.4’ü Kovid-19 geçirdiğini ve ailesinde de geçirenlerin oranının yüzde 32.8 olduğunu ifade ediyor.

Milliyet Gazetesi'nden Mine Özdemir Güneli'nin haberine göre öğrencilerin yüzde 59’u 2000’lerden sonra doğmuş olmaktan memnun değil, yüzde 24.6’sı kararsız yüzde 16.5 gibi küçük bir grup ise memnun olduğunu söylüyor. Yüzde 34.4’ü genel olarak hayatlarından memnun değilken bu konuda yüzde 31,9’u kararsız, 33,8’i ise memnun.

 

Bu haber Güncel Eğitim Haberleri - Öğretmen Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL EĞİTİM Haberleri