Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremde, Adıyaman’da öğretmenlik yapan Yatağanlı aile Damla Çin Yörü ve eşi İsmail Yörü ile çocukları Tarık Yörü ve Asya Yörü’nün hayatını kaybettiği öğrenildi. Baba İsmail Yörü  için kurtarma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilde şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 büyüklüğündeki depremde Adıyaman’da öğretmenlik yapan Yatağanlı anne ve biri bebek iki çocuğun cansız bedenleri depremin gerçekleştiği saatten yaklaşık 30 saat sonra arama kurtarma ekipleri tarafından cansız olarak çıkartıldı.

Yatağan’ın tanınan aşçılarından Muzaffer Çin’in öğretmen kızı Damla Çin Yörü ve eşi İsmail Yörü ile çocukları Tarık Yörü ve Asya Yörü’nün Adıyaman depreminde hayatını kaybettiği öğrenildi. Baba İsmail Yörü  için kurtarma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Yörü ailesinin Adıyaman’ın Kahta İlçesinde oturdukları evin yıkılması sonucu hayatını kaybettiği yakınları ve sosyal medya paylaşımlarından öğrenildi.

Acı haber Yatağan’da üzüntüyle karşılanırken, cenazelerin nereye getirileceği  önümüzdeki günlerde  belli olacak.

Kaynak: MUSTFA AKTAŞ / muglahaber.com.tr