Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl büyük bir coşkuyla kutlanmaktadır. Bugün aynı zamanda millî iradenin ve ulusal egemenliğin her türlü iradenin üstünde olduğunun tescil edildiği tarihtir. Bu bilinç ve anlayışla yetişen yeni nesiller Cumhuriyetimizi geleceğe taşıyacaklardır.

Bütün risk gruplarındaki illerde yüz yüze eğitime devam eden okullarda salgına yönelik gerekli tedbirler alınarak okul bazlı kutlama programı yapılacaktır. Covid-19 salgın tedbirleri dikkate alınarak il/ilçe hıfzıssıhha kurullarının il/ilçe millî eğitim müdürlükleriyle yapacakları değerlendirmelere göre il/ilçe düzeyinde kutlama programı yapılabilecektir.

 

Ayrıca TRT EBA TV’de de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TRT EBA TV Özel Yayınını hazırlanmış olup söz konusu programın izlenmesi için öğrenci ve velilerin bilgilendirilmesi hususunda; Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim (Mustafa SAFRAN)

İNTERNETTEN TRT EBA TV İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ