Buca Amatör Fotoğrafçılar Kulübü (BAFOK) üyesi 5 öğretmen tarafından çekilen, insanların sosyal ve ekonomik yaşantılarını yansıtan 40 fotoğrafın yer aldığı serginin açılışına katılan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, karanlıklardan kurtulmanın, huzuru sağlayıp barışı tesis etmede en önemli aracın sanat olduğunu söyledi. 

Adem Giliz, Yılmaz Demir,  Alpay Cavlak, Erdem Kılıç ve Gülşah Kaya’nın objektifine yansıyan birbirinden güzel karelerin yer aldığı serginin açılışı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve Bucalı sanatseverlerin katılımıyla yapıldı. Açılışta Bora Üzerk ve Sinan Efe Aksoy müzik dinletisi sundular.

Fotoğraf sanatçısı öğretmenler eserlerini sergileme imkanı sağlayan Başkan Piriştina’ya teşekkür ederken Başkan Piriştina, geleceği oluşturan çocukların eğitimini üstlenen öğretmenlerin sanatla ilgilenmelerinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Karanlıktan kurtulmanın, huzuru sağlamanın yegane yolunun sanattan geçtiğini ifade eden Başkan Levent Piriştina , “Barışı sanat ve duyarlı sanatçılarla tesis edebiliriz” dedi

Yüzlerce ziyaretçinin beğeni ile gezdiği  ''beklentiler'' karma fotoğraf sergisi, 18 Şubat’a kadar sanatseverin ziyaretine açık kaldı.