37.100 TL Promosyon Anlaşması

Akhisar'da kamu çalışanlarının maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için mart ayının ortalarında da bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, İlçe Milli Eğitim'den yapılan açıklamaya göre maaş promosyonu için en yüksek teklif 37.100 TL ile Akbank tarafından verildi.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, maaş ve ücret ödemesi yapılan 2230 okul ve kurum personeline ait "Banka Promosyon" ihalesi sonuçlandı.

İhale sonucunda; en yüksek teklif 37100 TL ile Akbank tarafından verilmiş olup; promosyon ihalesi söz konusu banka üzerine kalmıştır.

 

Anlaşmaya göre;

Akhisar'daki promosyon anlaşması 40 ayı kapsayacak
Merkez İlçe okul ve kurum personeline yapılacak olan promosyon ödemeleri Mayıs 2024- Ağustos 2027 yıllarını 40 ay olarak kapsamakta olup ödemeler tek seferde ve peşin olarak ödenecektir.

 

Rekor hala Buca'da...

Buca'da Eğitim İş Sendikası, İş Bankası ile 34 bin TL'ye 3 yıllığına imza atmıştı. Aylık bazda hesap ettğimiz zaman rekor hala Buca'da...

 

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle;

"Öncelikle promosyon ihalesini kazanan Akbank T.A.Ş  tebrik eder, ihale esnasında rekabet ortamına katkı sunan tüm banka yetkililerine teşekkür ederiz. Akhisar İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait Banka Promosyon İhalesi sonucunun tüm personelimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz."