Guncelegitim.com Özel Haber - Dünya İnternet Günü ve Güvenli İnternet Programı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun merkez binasında düzenlendi.

Programa, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, Türksat A.Ş. Genel Müdürü Cenk Şen, BTK Kurul Üyeleri Celalettin Dinçer, Musa Şahin, Figen Kılıç, ortaöğretim ve lise öğrencileri katıldı.

“İnternettesin! Güvende misin?” temalı Videonu Çek-Gönder Yarışmasında Ortaokullarda birinciliği İzmir’den yarışmaya katılan Aral CAVLAK alırken, liselerde ise Adıyaman’dan katılan Mücahit KORKMAZ birinci oldu.

Dereceye giren Ortaokul ve Lise öğrencilerine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan tarafından ödülleri verildi. 

Ortaokullarda; 1. Aral CAVLAK, 2. İsmail ÇELİK, 3. Amine Sağlam-Alperen ÖZTEKİN, 4. Ayşe Zeren KILIÇ, 5. Abdülkadir BELEN;
Liselerde; 1. Mücahit KORKMAZ, 2. Kerem YAVUZ, 3. Mahmutcan ŞAHİN, 4. Pınar Kartal, 5. Kaan AKIN oldu.

Ayrıca BTK merkez bina fuar alanında stand açan Vodafone, Turkcell, Türk Telekom, Türksat, Google, Twitter, Facebook, Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Bilişim İnovasyon Derneği Ve Bilişim Garaj Akademisi gibi internet-teknoloji firma standlarında öğrenciler keyifli zamanlar geçirdi.

Guncelegitim.com