Olay, akşam saatlerinde Çakırlar Mahallesinde meydana geldi. Henüz belirlenmeyen nedenle bulanıma giren Hatice A., evde boş bir odaya girerek kendini iple tavana astı. Odaya giren yakınları tarafından bulunan Hatice A., asılı bulunduğu yerden indirildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Hatice A.'nın yaşamını yitirdiği saptandı.
 
Hatice A.nın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 
20 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ DA İNTİHAR ETMİŞTİ
 
Öte yandan önceki akşam da Şanlıurfa'da, fare zehiri içtiği ileri sürülen Ayşe S. (20), kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
İddiaya göre, Ayşe S., bilinmeyen nedenden dolayı girdiği bunalım sonrası evdeki fare zehirini içti. Bir süre sonra odasına giren yakınları tarafından baygın halde bulunan Ayşe S. için sağlık ekiplerinden yardım istendi.
 
İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüğü genç kız, acil serviste doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı.
 
Ölümüyle yakınlarını yasa boğan genç kızın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
Şanlıurfa'dan peş peşe yaşanan iki intiharın bağlantısının olup olmadığı araştırılıyor.