Us­ta ha­ber­ci, ya­za­r Uğur Dün­da­r’­a, Eği­tim İş Sen­di­ka­sı An­tal­ya Şu­be­si­’n­ce dü­zen­le­nen bir tö­ren­le “2015 Ba­şöğ­ret­men Ata­türk Onur Ödü­lü­” ve­ril­di. Antalya Mu­rat­pa­şa Be­le­di­ye­si Kül­tür Mer­ke­zi­’n­de­ki tö­re­ne; Mu­rat­pa­şa Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ümit Uy­sal, Sen­di­ka Ge­nel Baş­ka­nı Ve­li De­mir, Şu­be Baş­ka­nı Meh­met Ba­lık ve çok sa­yı­da öğ­ret­men ka­tıl­dı.

BU ÖDÜL EN AN­LAM­LI Mİ­RAS
 
Dün­dar, ko­nuş­ma­sın­da ödü­lün; “Ya­rım asır­lık mes­lek ya­şa­mın­da al­dı­ğı en onur­lu ödül­ler­den bi­ri ve ço­cuk­la­rı­na bı­ra­ka­ca­ğı en an­lam­lı mi­ra­s” ol­du­ğu­nu söy­le­di. Uğur Dün­dar; Ata­türk­çü öğ­ret­men­le­rin say­gı du­yu­la­cak bir mes­le­ğin men­sup­la­rı ol­duk­la­rı­nı, bü­yük zor­luk­lar ya­şa­ma­la­rı­na kar­şın, Cum­hu­ri­yet de­ğer­le­ri­ne sa­hip çık­ma­ya de­vam et­tik­le­ri­ni de kay­det­ti.
 
Dün­dar, Halk TV’­de de Halk Are­na­sı prog­ra­mı­na da, ya­kın­da kal­dı­ğı yer­den ye­ni­den baş­la­ya­ca­ğı müj­de­si­ni ve­rin­ce, sa­lo­nu dol­du­ran­lar­ca da­ki­ka­lar­ca al­kış­lan­dı. Al­kış­la­rın de­vam et­me­si üze­ri­ne us­ta ga­ze­te­ci, Halk TV’­ye yap­tı­ğı prog­ram­lar­dan tek ku­ruş al­ma­dı­ğı­nı ve te­le­viz­yon yö­ne­ti­miy­le ara­sın­da hiç­bir so­run ya­şan­ma­dı­ğı­nı be­lirt­ti. Halk TV’­nin tüm yö­ne­ti­ci ve ça­lı­şan­la­rı­nın ken­di­si­ne gös­ter­di­ği sev­gi ve say­gı­dan çok mut­lu ol­du­ğu­nu ifa­de etti