İSTANBUL Atatürk Havalimanı'nda dün gerçekleşen saldırının bilançoları ortaya çıkıyor. Açıklanan son bilgiye göre hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e yükseldi. Yararlıların sayısı ise 239'u buldu.
 
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısında 41 kişi hayatını kaybetti, en az 239 kişi yaralandı. Saldırı sırasında 3 kişinin kendini patlattığı belirtilirken, dört saldırganın daha eyleme katıldığı iddia edildi.
 
41 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir saldırganın polisten kaçtığı, vurulmasının ardından yerde bir süre yattıktan sonra kendini havaya uçurduğu görülüyor. Görgü tanıkları dış hatlar terminalinde iki canlı bombanın daha kendini havaya uçurduğunu aktardı. İstanbul Valilliği, bugün yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlerin sayısının 41'e yükseldiğini, 239 yaralı vatandaştan 109'unun taburcu edildiğini bildirdi. 

AP: 50 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
 
Associated Press (AP), kıdemli bir Türk yetkiliye dayandırdığı haberinde, saldırıda yaklaşık 50 kişinin hayatını kaybettiğini ve 60 kişinin de yaralandığını aktardı. AP, kıdemli bir Türk yetkilisine dayandırdığı haberinde, "Saldırıyı terör örgütü IŞİD'in üstlendiğini" duyurdu.