Öğretmenler Günü, Güncel İndirim ve Kampanyalar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım öğretmenler günü için öğretmenlere özel indirim kampanyaları başladı. Kampanyalar açıklandıkça sizlerle paylaşacağız. Guncelegitim.com'u takip edin!

ÖĞRETMEN - 22-11-2019 16:16

Birçok kurum ve kuruluş Öğretmenler Günü’ne özel indirim ve kampanyalar yaptı. Öne çıkanlar şöyle:

Türk Ekonomi Bankası (TEB): Öğretmenler yüzde 1,08’den başlayan faiz oranıyla 3 ay öteleme fırsatı sunan ihtiyaç kredisinden yararlanabilecekler. TEB Marifetli Hesap ile de öğretmenlerin birikimlerine, avantajlı faiz oranlarıyla diledikleri zaman para yatırıp çekme kolaylığı sunuluyor.

Pera Müzesi: 24 Kasım’a kadar öğretmenlerin ücretsiz ziyaret edebileceği müzede, sergiden konferansa farklı etkinlikler düzenleniyor.

TCDD Taşımacılık AŞ: 24-30 Kasım’da yüksek hızlı tren ile ana hat tren biletlerinde öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacak.

PTT: Yurtiçi varışlı APS kurye ve posta kargoları bugün, gün sonuna kadar yüzde 25 indirimli. Kampanya süresince öğretmenlere özel pul basımı da yapılacak.

Türk Telekom: 24 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında 2 GB internet ve şebeke içi sınırsız konuşma hakkı hediye ediliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi: Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere kapılarını ücretsiz açıyor. 605 rakımlı Tünektepe’ye çıkan öğretmenler eşsiz Antalya manzarasını izleyebilecekler.

İzmir Akvaryum: Ege’nin ilk ve tek akvaryumu 24 Kasım’a kadar öğretmenlere ücretsiz. Akvaryumda sualtında deniz kızı gösterisi de yapılacak.

Günün Diğer Haberleri