Öğrenciler 3 GB ücretsiz interneti nasıl kullanacak?

Bakan Selçuk yeni bilişim ağı ile ilgili yaptığı konuşmasında 'Her bir öğrencimize, bütün operatörlerden aylık 3 GB ücretsiz erişim imkanı var. Her bir öğrencimiz, Türkiye’nin her yerinden; telefon çeksin yeter. Bu anlamda bir erişme ve ulaşma imkanı var. Bunu pilot çalışmalarda denedik' dedi. Peki öğrenciler 3 GB ücretsiz interneti nasıl kullanacak?

İNTERNET - 14-03-2020 00:28

Öğreniclere EBA içeriklerine aylık 3 GB'a kadar ücretsiz erişim imkânı verildi.   Türkiye'nin GSM operatörleriyle yapılan anlaşma gereği tüm EBA içeriklerine aylık 3 GB'a kadar ücretsiz erişim imkânı sağlanıyor.    Kampanya detaylarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir:    Turkcell: Bireysel faturalı ve ön ödemeli ses hattına sahip EBA BiP kanalına abone olan kullanıcılara sadece eba.gov.tr ve EBA uygulaması içerisinde kullanılmak üzere 3 GB internet tanımlanacaktır. Kampanya için tıklayınız   Türk Telekom: Kampanyadan yararlanmak için EBA yazıp 5555’e gönderebilirsiniz.Öğrenci ve öğretmenlerin EBA mobil uygulamasıyla ders dışı zamanlarda eğitim materyallerine ulaşabiliyor.
Kampanya için tıklayınız   Vodafone: Aboneleri ise herhangi bir ilave işlem yapmadan kampanyadan yararlanabiliyor.   Kaynak: guncelegitim.com
Günün Diğer Haberleri