Liselilerden Melih Gökçek için imza kampanyası

Melih Gökçek'in liseli öğrencilere açtığı davaların iptal edilsinmesi için bir internet sitesinde öğrenciler imza kampanyası başlattı.

GÜNCEL EĞİTİM - 28-08-2015 21:02

ADALET BAKANLIĞI'NA VE ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA; Ankara Belediye Başkanı MELİH GÖKÇEK, kendisine internet üzerinden hakaret edildiği gerekçesiyle çok sayıda lise öğrencisine dava açmaktadır. Liseli gençlerin polis karakollarında ifadeleri alınmaktadır. Hakaret elbette onaylanamaz, ancak MELİH GÖKÇEK'in toplumda polemik yaratacak tartışmalara girmesine tepki göstermek amacıyla, paylaşım sitelerindeki söz konusu paylaşımları hakaret olduğunu dahi düşünmeyen çok sayıda lise öğrencisi paylaşmaktadır.

MELİH GÖKÇEK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KALAN BOŞ ZAMANLARINI(!) 16-17 YAŞLARINDAKİ BU GENÇLERE DAVA AÇARAK DEĞERLENDİRMEKTEDİR. KİŞİYE HAKARET AMACIYLA DEĞİL, DÜŞÜNCELERİNİ ELEŞTİRMEK AMACIYLA YAPILAN BU PAYLAŞIMLAR İÇİN AÇILAN TÜM DAVALAR İPTAL EDİLMELİ, GENÇLERİN GELECEĞİYLE OYNANMAMALIDIR.  

İmza kampanyası için tıklayınız

Günün Diğer Haberleri