Bu öğretmenler size ne yaptı?

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Sekreteri Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU sosyal medya hesabından Temmuz zammı sonrası göreve yeni başlayan mesleklerin maaşlarını yayımladı. HASANPAŞAOĞLU, Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN'e ''Bu öğretmenler size ne yaptı? En düşük memur maaşına denk maaş vermenizde ki gaye nedir?  Eğitime mi yoksa eğitimciye mi gareziniz var?'' diye sordu

SENDİKA - 06-07-2023 14:15

İşte HASANPAŞAOĞLU sosyal medya paylaşımı:

Sayın Bakan @Yusuf__Tekin  göreve yeni başlayan öğretmenlerin asgari memur maaşı seviyesinde ücret almaları ve kamuda çalışan lisans mezunları içerisinde en düşük maaşı almaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eylem planınız nedir ? Bu tabloyu içinize sindirebiliyor musunuz ?

Göreve Yeni Başlayan;

Polis Memuru : 27.372 TL Hemşire : 24.622 TL Mühendis : 28.509 TL Vaiz : 23.720 TL alacakken Öğretmen ise 22.840 TL alacaktır.

Bu öğretmenler size ne yaptı? En düşük memur maaşına denk maaş vermenizde ki gaye nedir?  Eğitime mi yoksa eğitimciye mi gareziniz var?

Öğretmenlere gelirsek; Sarı sendikaların şemsiyesi altında durmaya devam etmenizin sonucu budur işte. Sarı sendikalar çalışanın değil işverenin yanındalar. Ya durduğun yeri sorgula ya da şikayet etme!

Günün Diğer Haberleri