Filmde Mustafa Kemal tarafından 1930 yılında kurulan ve gizliliği günümüze kadar devam eden bir ekip ile Dünyayı yöneten 5 büyük ailenin i hikâyesi anlatılıyor. Toplam 6 bölümden oluşacak olan, aksiyon dolu sahnelerinde yer alacağı dizi filmde, Nazilli’nin tanınmış simaları, öğretmenler ve esnaflar rol aldı.

Oyuncuların büyük bir kısmının devlet memuru olduğu için boş vakitlerinde ve tatil günlerinde çekilen filmin konusu, müzikleri ve oyuncu performansı ile profesyonel yapımlara taş çıkartmakta. Çok heyecanlı olduklarını hem de güzel bir iş için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden yönetmen Zafer Ortaokulu Müdür yardımcısı Serkan Tuğcu, “Bana niçin böyle bir işle uğraştığım soruluyor. Nasıl ki bir insan boş vakitlerinde balık tutmaya gidiyor, tiyatrolarda oynuyorsa ben de boş vakitlerimde film çekiyorum. Bu benim için bir hobi ve bu işlerle uğraşmayı seviyorum” şeklinde konuştu.

“GÜZEL FİLMLER ÇIKARMAK İÇİN DEVASA BÜTÇELERE HİÇ GEREK YOK” Daha önce pek çok kısa film çalışmaları olduğunu ve her filmde tecrübe kazandığını dile getiren Tuğcu, “Her filmde biraz daha tecrübe edindim ve artık büyük bir iş yapmanın zamanı geldiğini, bu iş için doğru yerde ve doğru zamanda olduğumu da düşünerek böyle bir projeye başladım.  Ayrıca boş vakitlerimde müzik çalışmaları da yapmaktayım. Bu proje için hazırladığım müziklerin çok beğenileceğini de düşünüyorum. Güzel filmler çıkarmak için devasa bütçelere hiç gerek yok. Benim bu konu ile ilgili çok sevdiğim bir söz var. En iyi makineye sahip olan en iyi filmi çekseydi, en iyi daktiloya sahip olan en iyi romanı yazardı. Yani bir işi seviyorsanız en iyisini yapmak için en iyi ekipmanlara ihtiyacınız yok. Sizin gibi bu işi seven bir ekibinizin olması yeterli. Ben ce ekibim canla başla çalıştık ve filmin sonuna yaklaştık...

Nazilli’de bu proje için çok güzel fırsatları barındıran bir yer. Umarım bu bir başlangıç olur ve ilçemiz sinema sektöründe adından söz ettirir. Ürettiğim müzikleri ve filmleri ne kadar büyük bir kitle ile paylaşabilirsem o kadar büyük bir mutluluk duyacağım. 

Filmin çekimleri tamamlandıktan sonra Mayıs ayında gösterime girmesi bekleniyor.

İŞTE BAYRAK FİLMİ JENERİĞİ