Eğitimci yazar, Es Gazete ve Guncelegitim.com yazarı Nilüfer Kurumehmetoğlu yaklaşık üç yıldır yazdıklarından derlenen ‘’İsyan ve Terapi ‘’ adlı kitabı Eskişehir'de 17 Kasım Cumartesi saat 14:00‘de, 222 Park Kuytu Garden‘da, imza ve söyleşi etkinliğinde kitapseverlerle buluşacak.

Kitabın lansmanında elde edilecek tüm geliri çok özel bir hastalığı olan küçük bir çocuğa bağışlayacak olan yazar Nilüfer Kurumehmetoğlu; ''Kitap yazmanın da aynı bir çocuk yetiştirmek gibi çok fazla emek ve fedakarlık istediğini belirterek yazdıklarımla Minik Bir Kalbe dokunabilecek olmanın heyecanını ve mutluluğu yaşıyorum'' dedi. Kurumehmetoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bu anlamda bu günümde yanımda olup benimle bu duyguları yaşayacak tüm kitapseverler şimdiden teşekkür ediyor ve tüm Eskişehirlileri imza ve söyleşi ekinliğime davet ediyorum"

Kitap, Yeşim Demir tarafından hazırlanıp Siyah Beyaz Yayınevi tarafından baskıya alındı.  Nilüfer Kurumehmetoğlu'nun İsyan ve Terapi kitabını tüm satış noktaları ve internet sitelerinde bulabileceksiniz.

guncelegitim.com / ÖzelHaber