Odunpazarı Belediyesi, Bisiklet Dostluğu grubuyla birlikte ‘Öğretmen Hayatı Değiştirir’ bisiklet etkinliği düzenledi. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gerçekleştirilen bisiklet etkinliğine onlarca Eskişehirli katıldı.
 
Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Eskişehir Bisiklet Dostluğu Gurubu ile öğretmenler için bisiklet etkinliği düzenledi. Odunpazarı Meydanı’ndan başlayan ‘Öğretmen Hayatı Değiştirir’ bisiklet etkinliğine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, şehir dışında olduğunu için etkinliğe katılamadı. Etkinliğe Başkan Kurt’u temsilen Odunpazarı Belediyesi Başkan Vekili Serdar Aksoy ile yaklaşık 60 bisikletçi katıldı. Etkinlik öncesinde açıklama yapan Aksoy ve bisikletçiler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Gelecek Gençlerin Gençler ise Öğretmenlerin Eseridir’ yazılı pankart açtı. Kısa bir konuşma yapan Aksoy, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.
 
Bisikletlerine öğretmenler ile ilgili mesajların yer aldığını küçük dövizler asan bisikletçiler şehir turu yaptı. Etkinlik, başladığı gibi Odunpazarı Meydanı’nda sona erdi.