Bioderma Güneş Kremi

Bioderma güneş kremi cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak konusunda hemen her zaman kritik bir etkiye sahiptir. Güneş kremi, ultraviyole ışığı emerek veya yansıtarak cildi güneşin zararlarından koruyan bir üründür. Güneş kremi güneş yanığını önleyebilir, melanom (cilt kanseri) riskini azaltabilir ve güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarının neden olduğu yaşlanma belirtilerini yavaşlatabilir veya tersine çevirebilir.

Güneş kremi cildinizi güneş yanıklarından, çillerden ve kırışıklıklardan korumak için kullanılır. Cildinizi zararlı ışınlardan korumaya yardımcı olan güneşten gelen ultraviyole ışığı emen veya yansıtan bileşenler içerir. Bioderma güneş kremi sağlıklı bir cilt yapısının oluşması konusunda hemen her zaman başarılı sonuçları ortaya koymak konusunda kritik bir üründür.

Bioderma güneş kremi, güneşten gelen ultraviyole (UV) radyasyonu bloke eden veya yansıtan ürünler için kullanılan geniş bir terimdir. Birkaç çeşit UV radyasyonu vardır: UVA ışınları cildin kırışmasına ve yaşlanmasına neden olur; UVB ışınları güneş yanığına neden olur; UVC ışınları güneş ışığında bulunmaz ancak bronzlaşma yataklarında kullanılır.