10 ilde eğitime ara...

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya, Düzce, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa ve Yalova'da da lodos nedeniyle yüz yüze eğitime bir gün ara verildi. 

Bu illerde öğretmenler idari izinli sayılırken, tüm kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de izinli sayılacak.

Son olarak Sinop genelinde tüm okullar yurt genelinde etkili olan kuvvetli fırtına nedeniyle 1 gün süreyle tatil edildi.

10 ilde eğitime ara verilmiş oldu.

 

ÜNİVERSİTELER:

İstanbul Üniversitesi'nde yarın eğitim çevrimiçi devam edecek

İstanbul Üniversitesi yönetimi hayatı olumsuz etkilemeye devam eden hava koşulları nedeniyle 30 Kasım Salı günü (yarın) derslerin ve eğitimlerin çevrimiçi olarak yapılacağını açıkladı.

Marmara Üniversitesi

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul'da hayatı olumsuz etkilemeye devam eden lodos nedeniyle yarın yapılması planlanan tüm sınavların aynı sınav saatleri ve salonlarında 2 Aralık Perşembe günü yapılacağını belirtti.

Sakarya Üniversitesi

Olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle, 30 Kasım Salı günü yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Dersler kendi saatinde uzaktan eğitimle yürütülecektir. Ara sınavlar 6 Aralık Pazartesi günü aynı saatte yapılacaktır.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyuruldu.

Yalova Üniversitesi

Yalova üniversitesinde, kuvvetli lodos nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

Balıkesir Üniversitesi

Balıkesir üniversitesinde, eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

 


Tatil olan illerdeki öğretmenler ek ders ücreti alacak mı?