Şirket çalışanlarınıza, müşterilerinize ve iş ortaklarınıza bazı özel günlerde kurumsal hediye alabilirsiniz. İçerisine çeşitli hediyeler koyarak çalıştığınız kişilere hediye vermeniz, prestijinizi yükseltir. Çalışma arkadaşlarınızın motivasyonunu yükseltecek hediyeler, markanızı tanıtabileceğiniz bir reklamdır. Bu hediyeleri verirken ürünlerin yanında iyi dileklerinizi sunduğunuz kurumsal hediye notları oluşturmanız, etkili ve güzel bir seçenektir.

Popilero, logolu kurumsal hediye için size çok fazla seçenek sunar. Hazırladığı koleksiyonun yanında kendi hediye kutunuzu yaratabilirsiniz. Kutu içerisindeki ürünleri çalışma arkadaşlarınızın ortak zevklerine uygun şekilde seçmeniz mümkündür. Ürünlerin yanına koyabileceğiniz kurumsal hediye notları için birçok farklı kart vardır. İstediğiniz ölçülerde kartı alarak notlarınızı, üzerine yazmanız mümkündür.

Kurumsal Hediye Notları Neden Önemlidir?

Birlikte çalıştığınız kişilere kurumsal hediye alırken not oluşturmak, düşünülenin aksine çok önemlidir. Çünkü logolu kurumsal hediye alan çalışanlar, başarılarının ödüllendirildiğini düşünürler. Hazırladığınız notlar ile bu hissi karşı tarafa daha net şekilde verebilirsiniz. Notunuzu hazırlarken dikkat etmeniz gereken noktaları göz önüne alarak imajınızı yükseltmeniz mümkündür.