Ziya Selçuk, Bilim Kurulu Toplantısına Neden Katılmadı?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı Sağlık Bakanlığı'nda yapıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın da katıldığı toplantıya Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da katılacağı da açıklanmıştı ama Bakan katılmadı.

SAĞLIK - 11-03-2020 17:24

Koronavirüs Bilim Kurulu, dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının tespit edildiğini açıklamasının ardından bugün ilk kez toplandı.

Toplamda 26 kişiden oluşan Bilim Kurulu'nda bakanlık bürokratlarının yanı sıra çeşitli üniversitelerden akademisyenler de yer aldı. Toplantı, Sağlık Bakanlığı'nda saat 17.15'de sona erdi.

Toplantıya Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da katılması bekleniyordu ancak Bakan Selçuk katılmadı. Yapılan açıklmaya göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca okularda alınacak önlemleri daha sonra biraraya gelerek görüşecek.

Bilim Kurulu Toplantısından merakla beklenen okulların tatil edilmesi kararı çıkmadı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün okulların tatil edilmesi konusunun gündemlerinde olmadığını açıkladı. Önümüzdeki günlerde göndeme gelebilir dedi

guncelegitim.com

Günün Diğer Haberleri