Yüz Yüze Eğitim İlkokul ve Ortaokul Haftalık Ders Çizelgeleri

2. dönem yüz yüze eğitim ders çizelgeleri yayımlandı. MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü 01.06.2021 tarih ve yüz yüze eğitim uygulamaları konulu resmi yazı yayımladı. Yazıda ek olarak İlkokul ve Ortaokul 1-8. Sınıf Çizelgeleri, İmam Hatip Ortaokul 5-8. Sınıf Çizelgeleri yer aldı

MEB - 01-06-2021 21:24

Tüm resmî bağımsız anaokulu, uygulama sınıfı, özel eğitim anaokulları ve özel eğitim anasınıfları ile özel okul öncesi eğitim kurumlarında haftada 5 (beş) gün tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edilecektir.

Resmî ana sınıflarında, sınıfın bağlı olduğu okulun yüz yüze eğitim için açık olduğu günlerde seyreltilmiş sınıflarda yüz yüze eğitim yapılacaktır. 1-4 Haziran 2021 tarihlerinde ise resmî ortaokul, imam hatip ortaokulu ve ortaöğretim kurumları bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 (iki) gün yüz yüze eğitim yapılacaktır.

Resmî ve özel ilkokullarda 1 Haziran 2021 Salı gününden itibaren seyreltilmiş sınıflarda haftada 2 (iki) gün yüz yüze eğitim yapılacaktır.

İlkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında haftada 2 (iki) gün yapılacak yüz yüze eğitimlerde Ek-1 ve Ek-2’deki Çizelgeler uygulanacaktır.


 

Günün Diğer Haberleri