Bakan Selçuk: 2 Temmuz'a kadar okullar açık, ara tatil yok!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlıyor. 'Yaz tatili ne zaman başlayacak?' sorusuna yanıt veren Bakan Selçuk, '2 Temmuz'a kadar okullar açık, ara tatil yok' dedi.

ZİYA SELÇUK - 08-03-2021 21:41

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Ara tatil ve okulların açık kalacağı süreyle ilgili olarak Bakan Ziya Selçuk şu açıklamaları yaptı:

''Biliyorsunuz ki nisandaki ara tatil süresini yarıyıl tatiline eklemiştik. Bu yüzden nisanda ara tatil düşünmüyoruz. Aksine okulların 2 Temmuz'a kadar açık kalması ile ilgili planlarımız var. Normalde öğretmenlerimiz 2 Temmuz'a kadar okuldalar. Seminer süreçleri oluyor.

Öğrencilerin eğitim-öğretim süreçleri ise haziranın ortalarında bitiyordu. Bu yıla özel olarak eğitim-öğretim süreçlerini 2 Temmuz'a kadar devam ettirmeyi planlıyoruz. Telafi süreci olarak düşünüyoruz. İsteyen öğrenciler 2 Temmuz'a kadar okulda olacaklar.

Bizim okullarımız seminer dönemi dahil 2 Temmuz'da bitiyor. Bu sefer öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmak gibi çalışmamız var. Ara tatil yok.''

 

Günün Diğer Haberleri