TEKNOLOJİ - YAZILIM
Giriş Tarihi : 23-02-2020 14:55   Güncelleme : 23-02-2020 15:13

Microsoft yayınlandı: Word, Excel ve PowerPoint tek uygulamada!

Microsoft, özellikle iş alanında sıkça kullandığımız Word, Excel ve PowerPoint için telefonumuzda daha fazla yer açmayı misyon edindi ve üç uygulamayı tek Android ve IOS uygulamasında bir araya getirdi.

Microsoft yayınlandı: Word, Excel ve PowerPoint tek uygulamada!

Microsoft, geçen seneki Ignite konferansında Word, Excel ve PowerPoint'in işlevlerini üzerinde barındıran yeni bir Office uygulamasını duyurmuştu. Belge tarama, dosya paylaşma gibi ek özelliklere de sahip olan uygulama, o sırada ön izleme sürümü olarak yayınlamıştı. Uygulama şimdi Android ve iOS için yayınlandı.

Uygulamanın yaptıkları sadece Word, Excel ve PowerPoint işlemleriyle de sınırlı kalmıyor. Yani belgeleri okumanıza ve düzenlemenize izin vermekten çok daha fazlasını yapıyor ve kullanıcıya farklı kolaylıklar da sunuyor. Notları daha hızlı bir şekilde not alma, bu noktada alınan notların Windows 10'un Yapışkan Notlar uygulaması ile senkronize edilebileceğini de hatırlatalım, elektronik tablolar da dahil olmak üzere görüntülerden metin tarama, PDF'leri okuma ve imzalama, telefonunuzun kamerasını kullanarak görüntüleri tarama ve dosyaları bilgisayarınıza ve yakındaki cihazlara aktarma gibi özellikler de Microsoft'un yeni uygulamasının kullanıcıya sunduğu özellikler olarak karşımıza çıkıyor.

  • Android Uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
  • IOS Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.
Eğitim HaberleriEğitim Haberleri