e-Bordro    Gazete    Hava?    Künye  
Anasayfa | Güncel | Atama | Özlük | SBS | YGS-LYS | KPSS | Okul | MEB | Öğretmen | Sendika | Arama | Galeri | Video | Anket | Facebook | Twitter

MEB, öğrenci kıyafetleri konusunda yetkilileri uyardı

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğü 06/09/2010 tarih ve 14555 sayılı "Öğrenci Kıyafetleri" konulu yazıları ile öğrenci kıyafetlerini belirlenirken ailelere yeni ekonomik yük getirilmemesi konusunda yetkilileri uyardı.

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğünün 06/09/2010 tarih ve 14555 sayılı “Öğrenci Kıyafetleri” konulu yazılarında; “İlköğretim okullarımızdaki öğrencilerin kılık ve kıyafetleri Millî Eğitim Bakanlığı ile Diğer Bakanlıklara Bağlı Okullardaki Görevlilerle Öğrencilerin Kılık Kıyafetlerine İlişkin Yönetmelik ve 09/02/1990 tarihli ve 510.Öğr.İşl.Sb.Md/4165 sayılı yazı hükümleri kapsamında belirlenmektedir.

Bakanlığımıza ulaşan yazılı ve sözlü müracaatlarda; okullarımızın öğrenci kıyafetlerini belirlerken ailelere yeni ekonomik yük getirecek şekilde değişikliğe gidileceği yönünde duyumlar alınmaktadır.

Bu nedenle kıyafetlerde zorunlu olmadıkça değişikliğe gidilmemesi ve Millî Eğitim Bakanlığı ile Diğer Bakanlıklara Bağlı Okullardaki Görevlilerle Öğrencilerin Kılık Kıyafetlerine İlişkin Yönetmelik ile 09/02/1990 tarihli ve 510.Öğr.İşl.Sb.Md/4165 sayılı yazı hükümlerine aykırı tercihlerde bulunulmaması hususunda gereğini rica ederim.” Açıklamasında bulunuldu.

Ahmet Kandemir, Memurlar.net

Bu haber 2869 defa okunmuştur.

   Kategori  Kategori : Meb'den    Yorumlar Yorum Sayısı : 0    Tarih  Tarih : 20 Eylül 2010

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa    Tavsiye Et Tavsiye Et    Yorum Yaz Yorum Yaz    Facebook'a Gönder Facebook'ta Paylaş    Google Favorilerime Ekle Google'da Paylaş


Meb'den

 

GUNCELEGITIM.COM - GUNCELEGITIM.NET [© 2006- 2012 Alponline Tasarım] Altyapı:Mydesign İletişim: guncelegitim@gmail.com