ZİYA SELÇUK
Giriş Tarihi : 24-05-2021 11:00   Güncelleme : 08-11-2022 15:30

Uzaktan eğitim okulların açılması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kanal 24'te Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorularda programına konuk oldu. Okulların açılmasına ilişkin soruya da cevap verdi.

Uzaktan eğitim okulların açılması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların açılmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı. 1 Haziran'da okullar açılacak mı? sorusuna şu cevabı verdi:

UZAKTAN EĞİTİM NE ZAMAN BİTECEK?

İçişleri Bakanlığı'nın kademeli normalleşme genelgesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'ndan da yüz yüz eğitimle ilgili bir açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

* Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12’nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir. Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir.

 

 

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri