ZİYA SELÇUK
Giriş Tarihi : 04-05-2021 19:46   Güncelleme : 04-05-2021 22:58

Ziya Selçuk'un 20'li yaş paylaşımı olay oldu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından bir anda popülerleşen 20yaşchallenge aktivitesine katıldı ancak yaptığı paylaşımla esprili yönünü ortaya koydu.

Ziya Selçuk'un 20'li yaş paylaşımı olay oldu

Sosyal medyayı bir anda etkisi alan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına pek çok ünlü isim fotoğraflarıyla destek verirken siyasetçilerden de bu challenge'a katılım oldu.

ziya-selcuk-ic.jpg

Ancak Selçuk yapılan paylaşımlardan farklı olarak konuya esprili bir dille yaklaşmayı tercih etti ve 20'li yaş fotoğrafını koymak yerine usta oyuncu Marlon Brando'nun bir fotoğrafıyla challenge'a dahil oldu. 

Selçuk bir başkasına ait olduğunu belirtmediği karesine "Taşınırken gençlik fotoğraflarımı kaybetmiştim ama elimde bir tane kalmış" notunu düştü.

Bakan'ın sosyal medya takipçileri bu esprili paylaşımı devam ettirmeyi tercih etti ve "Bakan Selçuk 20 yaşında Marlon Brando'ymuş" yorumunda bulundu.

Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un aksam.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Serkan Fıçıcı'nın konuğu oldu. NEDEN MARLON BRANDO? sorusunu yanıtladı:

NEDEN MARLON BRANDO?

#20yearschallenge etiketiyle herkesin 20 yıl önceki fotoğraflarını paylaştığı akımda Bakan Selçuk Marlon Brando'nun fotoğrafını paylaşmıştı. Bakan Selçuk buna ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı:

"Herkes kendi fotoğrafını paylaşıyor ama ben hem bu 'challenge' muhabbetine dikkat çekmek hem de küçük bir gülümseme olsun küçük bir nükte olsun istedim. Bugünlerde hepimizin gülmeye ihtiyacı var."
Eğitim HaberleriEğitim Haberleri