ZİYA SELÇUK
Giriş Tarihi : 30-11-2020 09:37   Güncelleme : 30-11-2020 09:40

MEB sınavları nasıl olacak? Bakan Selçuk açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaştı. Yaptığı son dakika açıklamasında Bakan Selçuk MEB sınav grubu öğrencileriyle ilgili müjdeli haberi verdi

MEB sınavları nasıl olacak? Bakan Selçuk açıkladı

Eğitim Öğretim sezonda yeni normal kapsamında öğrenciler hafta içlerinde bölünmüş olarak sınıflara giderken koronavirüs vakalarındaki tırmanış ile birlikte alınan karar kapsamında yeniden uzaktan eğitim süreci başladı. Kesintisiz uzaktan eğitim devam ederken sınav tarihlerinin yaklaşmasına dair milyonlarca öğrenci ve veli hem sınavların nasıl yapılacağı hem de hazırlık sürecinde MEB'in nasıl destek sağlayacağını merak ederken beklenen açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi.

 

SON DAKİKA BAKAN SELÇUK AÇIKLADI: SINAV ÖZEL PROGRAMINI BAŞLATIYORUZ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Sınav grubu öğrencilerimiz için TRT EBA kanallarında hafta sonları 'Sınav Özel 'yayınlarımız var" dedi. Selçuk'un açıklamasının ardından MEB desteği ile özel ya da devlet okulu fark etmeksizin tüm öğrenciler EBA kanalları üzerinden sınavlara hazırlanabilecek.

 

"HER YERDE EĞİTİME DEVAM"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sınavlarla ilgili MEB'in yeni son dakika kararı ve yayın hizmetini anlattığı paylaşımında "Tüm sınav grubu öğrencilerimiz için TRT EBA kanalları üzerinden hafta sonları özel sınav yayınlarımız var. Evinde televizyonu olan her öğrencimiz, köyde de olsa şehirde de olsa derslere katılabiliyor, her ders için soru çözümlerini ve anlatımları izleyebiliyor. Her yerde eğitime devam" ifadelerine yer verdi.

Sabah

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri