ÖĞRETMEN
Giriş Tarihi : 21-11-2020 22:31   Güncelleme : 05-11-2023 00:57

Öğretmenler Günü 24 Kasım İndirim ve Kampanyaları

24 Kasım Öğretmenler Günü İndirim ve Kampanyaları bu yıl erken başladı. İlk olarak PTT Öğretmenler Günü için posta ve kargo gönderimlerinde indirim yaptı. Yeni indirim ve kampanyalar açıklandıkça buradan paylaşacağız.

Öğretmenler Günü 24 Kasım İndirim ve Kampanyaları

THY'den yüzde 20 indirim!

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bugünden kutluyoruz! Değerli öğretmenlerimiz ve birlikte seyahat eden ailelerine, 6 Mayıs 2021 tarihine kadar Miles&Smiles üyesi olarak yapacakları yurt içi uçuşlarında %20 indirim sunuyoruz. Güvenli Seyahat Standartlarımız ile huzurlu bir seyahat deneyiminin yanı sıra Türk Hava Yolları’nın her zamanki misafirperverliği, pek değerli öğretmenlerimizi bekliyor.

 

Türkiye Finans'tan Öğretmenlere Özel Destek Paketi

Öğretmenler işe değil derse gider!

Türkiye Finans, İhtiyaçlarınızı karşılayacak ve hayatınızı kolaylaştıracak çözümler sunan özel destek paketimizle her zaman emekleriyle hayatlarımıza dokunan öğretmenlerimizin yanında...

Öğretmenlere Özel Destek Paketi kapsamında aylık %1,37​’den başlayan oranlarla İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı kullanabilir, Happy Kartınızı kullanarak yapacağınız e-ticaret alışverişlerinizden 100 TL bonus kazanabilir, indirimli Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile COVID-19 tedavisi de dahil olmak üzere kendinizi güvenceye alabilirsiniz. Üstelik henüz Happy Kart sahibi değilseniz hemen başvurabilir ve kartınızın onaylanmasının ardından 40 TL bonus kazanma fırsatından da yararlanabilirsiniz.

Türkiye Finans olarak hayatımıza büyük katkı sağlayan öğretmenlerimizi desteklemeyi bir borç biliriz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

 

PTT'den Öğretmenler Günü için indirim kampanyası

PTT, öğretmenlerin yurtiçi varışlı posta kargosu ve APS kurye gönderilerine 30 Kasım'a kadar yüzde 25 indirim uygulayacak.

PTT'den yapılan açıklamaya göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanan kampanya ile kargo taşımacılığında tüm öğretmenlere indirim sağlandı. Kampanya kapsamında öğretmen kimlik kartını ibraz ederek gönderi oluşturacak tüm öğretmenlere, 30 Kasım'a kadar yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosunda yüzde 25 indirim uygulanacak.

 

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri