SENDİKA
Giriş Tarihi : 27-10-2019 20:00   Güncelleme : 27-10-2019 21:08

Talip Geylan'dan eski Başkan Metin Öksüz’e dayak olayı açıklaması

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan: Türk Eğitim-Sen Bursa 1 Nolu eski Şube Başkanı Metin Öksüz’ün karıştığı kavga olayıyla sendikamızın ilişkilendirilmesine yönelik gerçeği yansıtmayan beyanlar maksatlıdır.

Talip Geylan'dan eski Başkan Metin Öksüz’e dayak olayı açıklaması

Adı geçen şahsın şube başkanlığından istifasına dair başvurusu, 14 Ekim 2019 tarihinde 129 sayılı Merkez Yönetim Kurulu kararıyla kabul edilmiştir. Nitekim bu kararımız, hem faks, sosyal iletişim araçları ve hem de kargo/posta yoluyla şahsın kendisine ve şube başkanlığımıza tebliğ edilmiştir.

Daha dün haberlere konu olan kavga olayının, on gün önce gerçekleşmiş olan istifa işlemine bağlanma çabası tarafımız ve kamuoyu tarafından dikkatle izlenmektedir.  Kişisel bir takım ilişki ve iddiaları kamufle etmeye ve sendikamız üzerinden polemik oluşturarak hedef saptırılmaya çalışılması en hafif deyimiyle aymazlıktır.

Sendikamıza yönelik itibar suikasti yapmaya çalışan itham sahipleri hakkında hukuki süreci başlatacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Türk Eğitim Sen, kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu sendikal duruş ile tüm eğitim çalışanlarının ve kamuoyunun takdir ve teveccühünü kazanmış tertemiz bir teşkilattır.
İki cihan güneşi Hz. Peygamberimiz “Ben ancak güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim” buyurmuştur.

Fani ömrümüzde öncelikli ve tartışılmaz kaygımız ahlak üzerine yaşamak olmalıdır.

Türk Eğitim-Sen, (ahlak üzerine yaşayanların hayat verdiği) ahlaki sendikacılığın adresidir.

Tüm muhataplarımızla malum olan bu hasletimiz müptezel, müfteri ve izansızların hezeyanlarıyla kirletilemeyecek kadar açık bir gerçekliktir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Talip Geylan
Türk Eğitim Sen Genel Başkanı

İlgili haberler:


Bursa’da Eğitim-iş Başkanı'ndan sonra Türk Eğitim Sen Başkanı'na da saldırı yapıldığı ortaya çıktı

 


Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Özkan Rona’ya yapılan saldırı kınandı

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri