SİYASET
Giriş Tarihi : 27-06-2019 19:39   Güncelleme : 27-06-2019 19:55

‘Hodri Meydan, Gelin 3600 Ek Göstergeyi Meclisten Çıkaralım’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba 24 Haziran seçimleri öncesi polislere, hemşirelere, öğretmenlere ve din görevlilerine verilen 3600 ek gösterge sözü verildiğini hatırlatarak “Hodri meydan getirin meclise bu sorunu çözelim” ifadelerini kullandı.

‘Hodri Meydan, Gelin 3600 Ek Göstergeyi Meclisten Çıkaralım’

AĞBABA TBMM GENEL KURULUNDA KONUŞTU

“HODRİ MEYDAN, GELİN 3600 EK GÖSTERGEYİ MECLİSTEN ÇIKARALIM”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, belediye şirketlerinin başına gelecek kişinin başkanlar yerine belediye meclisleri tarafından belirlenmesi yönündeki kararı sert sözlerle eleştirdi Ağbaba, “AKP, Evren'in, Pinochet'in aklına gelmeyen bir yerel darbe yapmaya çalışıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, belediye başkanlarının belediye şirketlerine atama yapma hakkının elinden alınmasını eleştirerek “Anlamıyorum, bu şirketlerde ne var acaba, bu şirketlerde doyamadığınız ne var?” dedi. Ağbaba, 24 Haziran seçimleri öncesi polislere, hemşirelere, öğretmenlere ve din görevlilerine verilen 3600 ek gösterge sözü verildiğini hatırlatarak  “Hodri meydan getirin meclise bu sorunu çözelim” ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ YENİ BİR DARBEYLE KARŞI KARŞIYAYIZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yaptığı konuşmada “31 Martta her türlü tehdide, her türlü haksızlığa, hukuksuzluğa rağmen İstanbul ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu seçimi kazandı. Ancak bunu içinize sindiremediniz, Anadolu Ajansının yaptığı rezillikler yetmedi, en son, 6 Mayıs YSK darbesiyle seçimin iptal edilmesine karar verildi; yapılan seçimlerde Ekrem İmamoğlu 806 bin oy farkıyla seçimi tekrar kazandı. Şimdi, yeni bir darbeyle karşı karşıyayız. Daha önce hiçbir darbecinin aklına gelmeyen, Kenan Evren'in, Pinochet'in aklına gelmeye bir darbeyi yapmaya çalışıyorsunuz” dedi.

Kaynak: kpsscafe.com.tr

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri