SAĞLIK
Giriş Tarihi : 25-06-2019 00:26   Güncelleme : 25-06-2019 03:56

Minik Ayaz desteğinizi bekliyor!

İzmir'de yaşayan omuriliğinde kitle tespit edilen ve şu anda sadece gözlerini oynatabilen 2 yaşındaki Ayaz Balcı'nın yaşaması için gerekli ameliyatı yapabilecek hastane bulundu ancak 3 yüz bini geçen masraflar için desteğinizi bekliyor

Minik Ayaz desteğinizi bekliyor!

Yeni Asır'dan Hacer Önoğlu ÜLGER'in haberinde, İzmir Gaziemir'de oturan Nida ve Murat Balcı'nın 2.5 yaşındaki oğulları Ateş Ayaz Balcı, akranları gibi koşup oynayan bir çocuktu. Ancak küçük çocuğun ve ailesinin hayatı, Ayaz'ın ateşinin yükselmesiyle kabusa döndüğünü yazmıştı.

Önce ağır gribal enfeksiyon tedavisi gören Ayaz, boynundaki eğriliğin nedenini anlamak üzere yapılan MR çekiminden sonra tamamen hareketsiz kaldı. Omuriliğinde 14 cm'lik kitle tespit edildi.

Oğullarının şu anda hastane odasında hareketsiz bir şekilde yattığını ve sadece gözlerini oynatabildiğini söyleyen baba Murat Balcı, 'Doktor bize tümörü riskli bir bölgede bulunduğu için ameliyatın tehlikeli olduğunu söyledi. Oğlumun ameliyat olsa dahi felç kalacağını, nefes almakta zorluk çekeceğini ve birkaç ay yaşayabileceğini söyledi. Çocuğum şuanda yoğun bakımda elleri ve ayakları tutmaz vaziyette yatıyor' diye konuştu. 

ÖNEMLİ NOT: Bebek Ayaz Ateş'in ameliyatı için hastane konusunda olumlu gelişmeler var ama özel hastane olduğu için hem ameliyat hem yatış masrafları oldukça yüklü. Yardım kampanyası başlatmak için valilik onayı yarın çıkıyor. Yardım için hesap bilgilerini paylaşacağız. Lütfen takipte olun!

 

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri