OKUL
Giriş Tarihi : 25-05-2019 18:15   Güncelleme : 25-05-2019 18:15

Öğrencilere şiddet uygulayan müdür görevden alındı

Milli Eğitim Bakanlığı: Olayla ilgili olarak Bakanlığımız müfettişleri tarafından başlatılan inceleme ve soruşturma sonucu söz konusu kişinin yöneticilik görevi üzerinden alınmış olup hakkındaki adli süreç devam etmektedir

Öğrencilere şiddet uygulayan müdür görevden alındı
 
Çankırı’nın Yapraklı ilçesindeki bir okulda, 19 Mayıs törenleri sırasında birbirleriyle şakalaştıkları söylenen öğrencileri öğretmen tüm okulun önünde dövdü.
 
Çankırı Yapraklı’da bir okulda görevli öğretmen, 19 Mayıs töreninde, öğrencilerini kürsüye çıkardı. Aralarında şakalaşan küçük öğrencilere kızan öğretmen, öğrencilere adeta meydan dayağı attı.
 
ÖNCE TOKAT ATTI SONRA KULAKLARINDAN HAVAYA KALDIRDI
 
O anlar okulda bulunan bir kişinin telefonu tarafından kaydedildi. Videoda, öğrencilere sırayla tokat atan gözü dönmüş öğretmenin daha sonra öğrencinin kulağını tutarak hava kaldırdığı görülüyor.
 
MEB’den yapılan bilgilendirmede, Çankırı’daki bir ilkokulda öğrenci velisi tarafından görüntülenen ve televizyon haberleriyle medyaya yansıyan vahim görüntülerle ilgili olayın 8 Mart 2019 Cuma günü yaşandığı aktarıldı. 
 
Bilgilendirmede, “Olayla ilgili olarak Bakanlığımız müfettişleri tarafından başlatılan inceleme, soruşturma sonucu söz konusu kişinin yöneticilik görevi üzerinden alınmış olup hakkındaki adli süreç devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı. 
 
Çankırı’nın Yapraklı ilçesindeki bir ilkokulda öğrencileri kürsüye çıkararak tokatlayan öğretmenin, bir öğrenciyi de kulaklarında tutarak havaya kaldırdığına ilişkin görüntüler basın organlarında yer almıştı.
 
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Çankırı’da bir ilkokulda öğrencilerine şiddet uyguladığı belirlenen öğretmenin yöneticilik görevinin üzerinden alındığı, hakkındaki adli sürecin de devam ettiği bildirildi.
 
Kaynak:https://www.gazetefersude.com/ogrencilere-siddet-uygulayan-mudur-gorevden-alindi-59716/
 
Eğitim HaberleriEğitim Haberleri