GÜNCEL EĞİTİM
Giriş Tarihi : 22-09-2018 09:29   Güncelleme : 24-09-2018 01:00

''Ben oğluma okul kıyafeti alamıyorsam niye yaşıyorum ki?'' dedi ve canına kıydı

Kocaeli’nin Körfez İlçesi’nde yaşayan 45 yaşındaki İ. D., lise birinci sınıfa giden oğlunun okul kıyafetini alamadı. 14 yaşındaki M.D. ilk gün okul kıyafeti olmadan okula gitti. Okul kıyafeti olmadığı için okuldan geri gönderilen M.D. yoklama defterinde yok yazıldı.

''Ben oğluma okul kıyafeti alamıyorsam niye yaşıyorum ki?'' dedi ve canına kıydı

Kocaeli’nde lise birinci sınıf öğrencisi oğluna okul kıyafeti alamayan baba evinin banyosunda kendini asarak intihar etti. İ. D.'nin pantolonundan 20 lira çıkarken, olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı

EVDE AİLESİNE ANLATTI
 
Habertürk'ten Caner Aktan'ın haberine göre, eve gelen M.D. durumu evde ailesine anlattı. Baba İ. D. duruma çok üzülerek ağlamaya başladı ve eşi H. D.’ye, “Ben oğluma okul kıyafeti alamıyorsam niye yaşıyorum ki?” dedi. İ. D., bu konuşmadan iki gün sonra (Perşembe) evinin banyosunda kendini iple asarak intihar etti.
 
CEBİNDEN 20 LİRA ÇIKTI
 
Eşini banyoda asılı gören H. D. durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri İ. D.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. İ. D.'nin pantolonundan 20 lira çıkarken, olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.
 
EŞİM ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ
 
Habertürk’e konuşan H. D., “Oğlum okuldan geldi. Yüzü asıktı. Ne oldu diye sorduk. O da okul kıyafeti olmadığı için derse alınmadığını söyledi. Eşim bu duruma çok üzüldü. “Ben oğluma okul kıyafeti alamıyorsam niye yaşıyorum ki?” dedi. Gece bizi erkenden yatırdı. Sabaha kalktığımda banyoda asılı halde buldum” dedi.

 

İlgili Haber:


Eğitim Bir-Sen’den ''Pantolon İntiharı'' Yorumu

 

İlginizi çekebilir:


2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İş Günü (Çalışma) Takvimi İndir

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri