GÜNCEL EĞİTİM
Giriş Tarihi : 14-06-2018 01:05   Güncelleme : 14-06-2018 01:10

Sınıf Öğretmenleri Otantik Öğrenme İle Yenilikçi Öğrenme Ortamları Hazırlıyor

Sınıf Öğretmenleri Otantik Öğrenme İle Yenilikçi Öğrenme Ortamları Hazırlıyor. Projeye MEB’e bağlı okullarda kadrolu sınıf öğretmeni olarak görev yapan 24 sınıf öğretmeninin katılması planlanmaktadır.

Sınıf Öğretmenleri Otantik Öğrenme İle Yenilikçi Öğrenme Ortamları Hazırlıyor

Değerli Öğretmenler,  

 
Sınıf Öğretmenleri Otantik Öğrenme İle Yenilikçi Öğrenme Ortamları Hazırlıyor” başlıklı projemizin TÜBİTAK 4005-Yenilikçi Eğitim Uygulamaları kapsamında kabul edildiğini sizlerle paylaşmak isteriz.  
 
Projemizin amacı sizlere, öğrencilerinizin “Peki ama bu bilgi gerçek hayatta bizim ne işimize yarayacak?” sorusunu sormalarını ortadan kaldıracak otantik öğrenme ile yenilikçi öğrenme ortamları tasarlama, özgün öğretim materyalleri geliştirme ve uygulama ile otantik değerlendirme yapabilme becerisini kazandırmaktır. Bu süreçte sizlerin de aktif rol almanızı sağlayarak etkileşimli etkinlikler planladık.  
 
Sizleri 01-08 Eylül 2018 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilecek projemizde görmekten mutluluk duyacağız.  
 
Saygılarımızla.
 

 Projeye MEB’e bağlı okullarda kadrolu sınıf öğretmeni olarak görev yapan 24 sınıf öğretmeninin katılması planlanmaktadır. Katılımcılar seçilirken İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflaması’nın 1. düzeyinde yer alan her bölgeden sınıf öğretmeninin olması hedeflenmektedir

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri