SPOR
Giriş Tarihi : 19-05-2018 21:01   Güncelleme : 19-05-2018 21:01

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon Galatasaray oldu! Galatasaray deplasmanda Göztepe'yi Gomis'in golüyle 1-0 yendi ve 75 puanla ligi zirvede bitirdi.

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray!

Spor Toto Süper Lig'in son haftasına lider giren Galatasaray deplasmanda Göztepe'yi 1-0 yenerek, 75 puana yükseldi ve 21. şampiyonluğunu ilan etti.

Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Göztepe'yi Gomis'in penaltıdan attığı golle 1-0 yendi ve 75 puana yükselerek şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray son haftasına lider girdiği tüm sezonlarda olduğu gibi ipi göğüsleyerek 21. kez Türkiye'nin en büyüğü oldu. İkinci yarıda takımın başına geçen Fatih Terim, Galatasaray’ın başında 17. kupasını kaldırdı

Sarı-Kırmızılı ekibin galibiyet golünü 66. dakikada penaltıdan Gomis kaydetti. Fransız golcü attığı golle, Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu oldu.

İkinci yarıda 'Nerede kalmıştık?' diyerek takımın başına geçen Fatih Terim, Galatasaray’ın başında 17. kupasını kaldırdı. Sarı-kırmızılı teknik adamın, Galatasaray'ın başında 1 UEFA Kupası, 7 lig, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 TFF Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor.

Öte yandan Galatasaray lider girdiği son haftalarda hiç kayıp yaşamadı ve 5’te 5 yaptı.

Cimbom, Süper Lig'de yıl aradan sonra mutlu sona ulaştı.

 

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri