GÜNDEM
Giriş Tarihi : 16-05-2018 19:38   Güncelleme : 17-08-2023 04:02

Antalya'da 56 Bin TL'yi Unutan Öğretmene Bir Şok Daha!

Antalya'ya otomobil almak için gelen ve 56 bin TL'nin içinde bulunduğu çantayı bankta unutan rehber öğretmen bir şok daha yaşadı.

Antalya'da 56 Bin TL'yi Unutan Öğretmene Bir Şok Daha!

Antalya’ya otomobil almak için gelen ve siyah renkli bez çantaya koyduğu 56 bin TL’yi merkezdeki bir bankın üzerinde unutan rehber öğretmen, yeni bir şokla sarsıldı. Paranın bulunması için çalışmalar sürerken, bankın bulunduğu bölgedeki kameraların o gün arızalı olduğu öne sürüldü.
 
Ekiplerin bugüne kadar yaptığı çalışmalarda bir sonuç elde edilemezken, parayı unuttukları bankın bulunduğu bölgedeki kameraların olayın olduğu gün arızalı olduğunun ortaya çıkması rehber öğretmene ikinci şoku yaşattı.
 
Pazartesi sabahı Alanya’dan Antalya’ya doğru yola çıktıklarını söyleyen Rumeysa Uslu, bu sürede parayı eşinin taşıdığını söyledi. Uslu, "Paranın içinde bulunduğu kolu olmayan benim de alışık olmadığım tarzda bir çanta. Parayı eşim taşıyor ama oturduğumuz yerlerde bana teslim ediyor. Biz yol kenarındaki banklarda bekliyoruz ve bizin almaya gelen araç trafiği aksatacak noktada durdu. Biz de o acele ile yanımızda aile dostumuz emekli yarbay da vardı ve hızlı hareket etmemizden dolayı bende çantayı bankta unuttum. Aradan 15 dakika geçti ve parayı unuttuğumuzu fark etmemiz üzerine geri döndük. Oturduğumuz banka geldiğimizde paranın orada bulamadık. Sonrasında tekrar emniyette gittik. Emniyet bizim şikayetimizi kayıt altına aldı ve bu konuda araştırma yapacağını söyledi" dedi.
 
 

Eğitim HaberleriEğitim Haberleri